Donderdag, 26 November 2015 is het zover : Onze eigen boekenbeurs gaat van start.  ’t Is een mini editie van de echte boekenbeurs en heeft een heus thema ! K L E U R E N.  Je kan ook boeken recycleren en meedoen aan de tekenwedstrijd!

[ratings]

 

Poster boekenbeurs

We voorzien een ruime keuze in Kinder- en Jeugdboeken en starten om 13h30 zodat onze kinderen alvast een kijkje kunnen nemen in het assortiment.  We sluiten de deuren uiteindelijk om 18h.

Heb je zelf nog oude boeken die je een nieuw leven wil geven ? Neem ze mee, de schoolbibliotheek kan er vast nog mee aan de slag.

Er is ook een prachtboek te winnen met onze tekenwedstrijd: alle kinderen mogen een tekening maken over een leuk boek dat ze gelezen hebben. Best je naam, klas en titel van het boek vermelden op de tekening, dan kunnen we jou komen opzoeken als de winnaar bent.  De oudervereniging geeft 1 boek aan een kindje van de kleuterschool en 1 boek aan een kindje van de lagere school.
De tekeningen mogen aan de juffen afgegeven worden die ze dan op het plankje van het oudercomité kunnen leggen.  Succes!